torstai 30. tammikuuta 2020

Kaurapala hoisin -nuudeliwok



Fuusiokeittiöstä päivää. Ruokakuvien ottaminen ei ole oikein ominta alaani, se on valtavan hankalaa. Ja koitapa saada ruskeansävyisestä herkkuruoasta viehättävän näköinen annos valokuvaan...

Flunssankarkoituslounaana tänään vegaaninen wok kaurapalasta, herkkusienistä, cashewpähkinöistä ja riisinuudelista. Maustetaan hoisin-kastikkeella, chilillä, paprikajauheella ja valkosipulilla. Valmistuu nopeasti! Tämä sopisi luultavasti hyvin myös kastikkeeksi tehtynä (esim. vesi & maizena) riisin kanssa.

Huomaathan, että resepti on periaatteessa viljaton, mutta hoisin-kastike sisältää fermentoitua soijapapua, jossa on vehnää.


Kaurapala hoisin -nuudeliwok
2 annosta

1 pkt (160 g) Fazer Yosa oat block -kaurapalaa kuutioituna
4 herkkusientä viipaleina
noin 1 dl cashewpähkinöitä
2 "laattaa" Santa Maria riisinuudeleita keitettynä suolavedessä
noin 1 rkl hoisin-kastiketta
2 tl Sambal oelek -chilitahnaa
2 valkosipulinkynttä
2 tl paprikajauhetta
suolaa
seesamiöljyä paistamiseen ja tarvittaessa nuudelien sekaan

Keitä riisinuudelit paketin ohjeen mukaan.

Viipaloi ja kuutioi kaurapala ja herkkusienet. Kuullota niihin kaunis pinta pannulla hoisin-kastikkeen, paprikajauheen ja chilin kanssa, lisää ripaus suolaa. Lisää loppuvaiheessa raastettu valkosipuli ja kääntele se sekaan cashew-pähkinöiden kanssa.

Lorauta valutettujen nuudelien sekaan pieni määrä seesamiöljyä. Jos haluat, sekoita wokatut ainekset joukkoon, tai tarjoile erikseen "kasattuna" annoksena (kuten kuvassa yllä).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti