perjantai 2. syyskuuta 2016
Myskikurpitsalisäke uunissa
Myskikurpitsa tykkää tulisista mausteista. Sopii erinomaisesti lisukkeeksi vaikkapa paistetun kalan kanssa tai osaksi lämmintä salaattia, jossa on kvinoaa, rucolaa, kirsikkatomaatteja ja fetaa. Maistuu myös sellaisenaan vaikkapa jogurttikastikkeen kanssa.
Tulista myskikurpitsaa ja porkkanaa uunissa
1 pieni myskikurpitsa tai puolikas isosta
2 isoa porkkanaa
loraus sitruunaoliiviöljyä
suolaa
paprikajauhetta
juustokuminaa
ripaus chilijauhetta
ripaus provencen yrttisekoitusta
Kuori ja pilko kurpitsa ja porkkanat suurehkoiksi kuutioiksi. Kaada kulhoon ja lisää joukkoon öljy ja mausteet. Sekoita hyvin. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 200-225 asteessa, kunnes kasvikset ovat pehmenneet ja saaneet hieman väriä (n. 20 min.).
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti