Mustapapu-kvinoapihvit
1 tlk (n. 280g) GoGreen tai Pirkka mustapapuja
1/2 dl kvinoaa
1 kananmuna
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
n. 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta (tai vehnäjauhoja)
savupaprikajauhetta
paprikajauhetta
oreganoa
suolaa
Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja anna hieman jäähtyä (tai
huuhtele viileällä vedellä siivilässä). Muussaa pavut haarukalla (sekaan
saa jäädä sattumia), lisää joukkoon muut aineet, sipuli silputtuna
hienoksi ja valkosipuli raasteena. Jauhoja tulee n. puoli desiä; lisää
jauhoja vähitellen taikinaan viimeisenä, jotta sopiva koostumus löytyy.
Paista kuumalla pannulla voissa tai oliiviöljyssä ohuita pihvejä, pari
minuuttia per puoli
Lisuke: peruna-sipulisekoitusta, jonka seassa aurajuustoa, kesäkurpitsaa ja basilikaa sekä Yosa kaurafraicheen tehtyä "tsatsikia" (kurkkuraastetta, suolaa, valkosipulia, hieman omenaviinietikkaa).
Lisuke: peruna-sipulisekoitusta, jonka seassa aurajuustoa, kesäkurpitsaa ja basilikaa sekä Yosa kaurafraicheen tehtyä "tsatsikia" (kurkkuraastetta, suolaa, valkosipulia, hieman omenaviinietikkaa).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti