perjantai 2. syyskuuta 2016

Mustapapu-kvinoapihvit

 

Mustapapu-kvinoapihvit

1 tlk (n. 280g) GoGreen tai Pirkka mustapapuja
1/2 dl kvinoaa
1 kananmuna
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
n. 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta (tai vehnäjauhoja)
savupaprikajauhetta
paprikajauhetta
oreganoa
suolaa


Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja anna hieman jäähtyä (tai huuhtele viileällä vedellä siivilässä). Muussaa pavut haarukalla (sekaan saa jäädä sattumia), lisää joukkoon muut aineet, sipuli silputtuna hienoksi ja valkosipuli raasteena. Jauhoja tulee n. puoli desiä; lisää jauhoja vähitellen taikinaan viimeisenä, jotta sopiva koostumus löytyy. Paista kuumalla pannulla voissa tai oliiviöljyssä ohuita pihvejä, pari minuuttia per puoli

Lisuke: peruna-sipulisekoitusta, jonka seassa aurajuustoa, kesäkurpitsaa ja basilikaa sekä Yosa kaurafraicheen tehtyä "tsatsikia" (kurkkuraastetta, suolaa, valkosipulia, hieman omenaviinietikkaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti